Mijn eerste blog....

07-11-2017

Mijn eerste blog....

Je eerste blog en eigenlijk niet zo'n schrijver zijn, maar meer iemand die graag dingen laat zien en actief onderneemt.
In deze blog komt mijn licentie ter sprake,  uiteraard essentieel voor uitoefening van dit beroep.

Ik ben aangesloten bij Palpabel, de beroepsvereniging voor Kynologische Masseurs en Therapeuten, als gediplomeerd allround masseur en gediplomeerd sportmasseur. Om aangesloten te blijven bij de beroepsvereniging dien ik jaarlijks te voldoen aan de gestelde richtlijnen voor bij- en nascholing. Hierdoor blijft de masseur zich door ontwikkelen en op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen in hondenland. 

Uiteraard is dit geen probleem voor me. Ik ben dol op het bijwonen van interessante en nieuwste ontwikkelingen in hondenland. Geregeld woon ik een seminar, workshop, lezing en/of opleidingsmodule bij op het gebied van o.a. gezondheid, gedrag, sport etc.

Momenteel heb ik een aantal modules van de Sportmassage Therapeut opleiding gedaan en ga ik nog naar een scala aan lezingen en seminars op hondengebied. 

Geschreven door: Debora Toonssen - KynoCirkel

Reageren? Leuk!