Recensies

~ Workshop: Ontspanningsmassage ~

Vandaag een hele leerzame workshop ontspanningsmassage gehad van Debora! Niet alleen de honden worden er ontspannen van maar de baasjes zelf ook. Leuk om een paar kneepjes van het vak te leren!

 Duczinka

 

~ Gedragsbegeleiding i.c.m. Gedragsmassage ~

Fantastische vrouw die weet waar ze het over heeft. Ik heb een Mechelse herder van bijna 16 jaar oud. Ze kwam uit en kennel en had veel stress. Kon moeilijk even stilliggen. Kon ook nog wel eens bijten, als ze dacht dat ze geslagen zou worden. We wilden haar dan alleen maar aaien. Debora is bij ons geweest. Heeft eerst haar gang bekeken en haar gedrag geobserveerd. Keurig rapport opgesteld en langsgekomen om te laten zien hoe ik mijn hond het beste kon aanraken en masseren. Er kwam veel rust in mijn hond. Ik mag haar nu overal aanhalen en ze komt zelfs vragen om een massage. Ze loopt inmiddels ook een stuk beter, omdat de spieren in haar rug minder gespannen zijn .Met andere woorden Top. Als er ooit iets is met mijn andere honden, dan weet ik KynoCirkel te vinden. Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen.

Joyce & Donja

 

 

~ Massage voor showhond ~

Nadat onze jonge hond, Elrond, een paar keer licht mank liep bij de showtraining en ik niet kon zien waar dit vandaan kwam, heb ik een afspraak gemaakt met Debora. Zij heeft Elrond op zijn gangwerk bekeken en kon alleen vaststellen dat hij wat vast zat boven bij de schouders. Dit is per hond verschillend, vertelde Debora. De ene hond zit wat ruimer in zijn vel dan de ander. Ook zou het tijdens de training groeipijnen geweest kunnen zijn. Zij heeft Elrond een rug massage gegeven, waar hij duidelijk van heeft genoten. Op de show en training heeft hij niet meer mank gelopen. Bedankt Debora dat je deze drukke jongen zo rustig heb kunnen masseren.

Els & Elrond

 

 

~ Gedragsbegeleiding ~

Wat ben ik blij met Debora. Zij heeft binnen aanzienlijke korte tijd het gedrag van mijn asielhond kunnen veranderen. Lara was niet sociaal naar mens en dier, hierin heb ik als nieuwe eigenaar heel veel liefde en tijd in gestoken om het vertrouwen terug te krijgen. Toch bleek dit niet voldoende en samen met de professionele hulp van Debora is me dat toch gelukt! Tijdens de trainingsavonden is zij altijd aanwezig en corrigeert mij direct waar nodig, komt met goede bruikbare tips of met een oplossing. Zij heeft een Arendsoog die het gedrag van de hond al lang heeft gelezen voordat jij het ziet, grijpt op tijd in en voorkomt hiermee dat de hond in de fout gaat. Zij ziet en weet meer over het gedrag van de hond dan degene die les geven. Het heeft mij en Lara veel goeds gebracht. Natuurlijk moet je er thuis verder aan werken m.b.v. haar adviezen. Dat doe ik maar al te graag als ik zie hoe Lara positief van gedrag verandert. Ik hoef nu niet meer overal zo op te letten wanneer wij ons rondje samen doen. Voor beiden veel prettiger. Ik zou Debora dan ook zéker aanraden wanneer er een probleem is met de hond. Zij kan je helpen met een duidelijk advies en met een glimlach. Want zij houdt niet alleen van dieren, maar heeft de kennis en ook nog eens een gezonde dosis humor! Lieve Debora, bedankt dat je er voor ons was. Bedankt voor alles! Je bent een topper!

Marleen & Lara 

Meer recensies lezen klik op de link KynoCirkel